Η Εταιρεία

Η Ιστορία μας

2017: Η Αρχή

<p style="text-align:center;font-size:30px">2017: Η Αρχή</p>

Άνθρωποι της επιχειρηματικότητας, με αγάπη για την ελληνική ύπαιθρο και ανησυχίες για το μέλλον της, έθεσαν ως σκοπό να βρουν λύσεις καινοτομίας και εξωστρέφειας για τη διαφυγή προς τα εμπρός της ελληνικής πρωτογενούς παραγωγής. Η ιδέα υπήρχε ήδη εδώ και κάποια χρόνια, όταν είχαν αρχίσει να έρχονται από το εξωτερικό οι πρώτες ενδείξεις για μια νέα εποχή στην αντιμετώπιση της φαρμακευτικής κάνναβης: το στίγμα

2019: Έτος Ορόσημο

<p style="text-align:center;font-size:30px">2019: Έτος Ορόσημο</p>

Όταν, πλέον, η Ελληνική Πολιτεία έκανε το τολμηρό βήμα κι αυτή, οι άνθρωποι της εταιρείας μας ήταν εκεί για να μετατρέψουν την ευκαιρία αυτή σε μια σύγχρονη επιχειρηματική προσέγγιση στον αγροτοδιατροφικό τομέα της ελληνικής οικονομίας. Αγοράζουμε τις εγκαταστάσεις όπου θα στεγαστούν οι μονάδες καλλιέργειας και μεταποίησης κάνναβης και ξεκινάει η λειτουργία της εταιρείας.

Από σήμερα και Πέρα

<p style="text-align:center;font-size:30px">Από σήμερα και Πέρα</p>

Η The Canna Park Thessaloniki, όντας μέρος μιας ευρύτερης οικογένειας παρόμοιων «αδερφών» επιχειρηματικών βημάτων, σύντομα θα προμηθεύσει την εγχώρια και παγκόσμια αγορά με υψηλής ποιότητας προϊόντα κάνναβης.

Οι αξίες μας

integrity

Ακεραιότητα

Πιστεύουμε ότι η φήμη μας είναι πολύ πιο σημαντική από οποιοδήποτε βραχυπρόθεσμο κέρδος, για αυτό και η ακεραιότητα είναι προτεραιότητά μας.
commitment

Δέσμευση

Ενεργούμε προς το καλύτερο συμφέρον των πελατών και των εταίρων μας και υπερβαίνουμε τις προσδοκίες ώστε να κάνουμε οτιδήποτε χρειαστεί για να ολοκληρώσουμε το έργο.
quality

Ποιότητα

Επιδιώκουμε την τελειότητα σε οτιδήποτε κάνουμε (προϊόν, υπηρεσία, λύση) με την ανθρωποκεντρική μας προσέγγιση, υποστηριζόμενη από εξειδικευμένη ομάδα και υψηλή τεχνολογία.
teamwork

Ομαδικότητα

Προωθούμε την ανοικτή και ειλικρινή επικοινωνία μέσα στην εταιρεία και κάθε εργαζόμενος αντιμετωπίζεται με σεβασμό ως ισότιμο μέλος και επιβραβεύεται ανάλογα με τις προσπάθειές του.

Όραμα

Η προσήλωσή μας στην παραγωγή ποιοτικής φαρμακευτικής και βιομηχανικής κάνναβης μας επιτρέπει να οραματιζόμαστε με ρεαλισμό την εδραίωσή μας στην βιομηχανία της κλωστικής κάνναβης.

hemp-leaf
hemp leaf

Αποστολή

Η καλλιέργεια ποικιλιών κάνναβης πιστοποιημένων από την ΕΕ, η μεταποίησή αυτών και η εξαγωγή τους σε άλλες χώρες.

Προσέγγιση

Δίνουμε ιδιαίτερη βαρύτητα στη πλήρη συμμόρφωση όλων των προϊόντων μας στην νομοθεσία και η ικανοποίηση ακόμα και των πιο απαιτητικών πελατών μας αποτελεί για εμάς δέσμευση.

cannabis plant
leaf-on-ground

Στόχος

Η παραγωγή καινοτόμων και ποιοτικών προϊόντων και η ανάδειξη αυτών στις ξένες αγορές. Επιπλέον, με την συνεργασία Ελλήνων παραγωγών προάγουμε την ενίσχυση της τοπικής κοινότητας και την ανάπτυξη του πρωτογενούς τομέα. 

Επικοινωνία

  • Επαρχιακή οδός Μαυρονερίου-Βαθυλάκκου, Κιλκίς
  • +30 6994948777
  • info@cannabis-park.gr​

Διαλέξτε γλώσσα

[language-switcher]
© 2021 The Canna Park Thessaloniki. All rights reserved
Scroll Up