Η Εταιρεία

Η Ιστορία μας

[timeline-express]

Οι αξίες μας

integrity

Ακεραιότητα

Πιστεύουμε ότι η φήμη μας είναι πολύ πιο σημαντική από οποιοδήποτε βραχυπρόθεσμο κέρδος, για αυτό και η ακεραιότητα είναι προτεραιότητά μας.
commitment

Δέσμευση

Ενεργούμε προς το καλύτερο συμφέρον των πελατών και των εταίρων μας και υπερβαίνουμε τις προσδοκίες ώστε να κάνουμε οτιδήποτε χρειαστεί για να ολοκληρώσουμε το έργο.
quality

Ποιότητα

Επιδιώκουμε την τελειότητα σε οτιδήποτε κάνουμε (προϊόν, υπηρεσία, λύση) με την ανθρωποκεντρική μας προσέγγιση, υποστηριζόμενη από εξειδικευμένη ομάδα και υψηλή τεχνολογία.
teamwork

Ομαδικότητα

Προωθούμε την ανοικτή και ειλικρινή επικοινωνία μέσα στην εταιρεία και κάθε εργαζόμενος αντιμετωπίζεται με σεβασμό ως ισότιμο μέλος και επιβραβεύεται ανάλογα με τις προσπάθειές του.

Όραμα

Η προσήλωσή μας στην παραγωγή ποιοτικής φαρμακευτικής και βιομηχανικής κάνναβης μας επιτρέπει να οραματιζόμαστε με ρεαλισμό την εδραίωσή μας στην βιομηχανία της κλωστικής κάνναβης.

Αποστολή

Η καλλιέργεια ποικιλιών κάνναβης πιστοποιημένων από την ΕΕ, η μεταποίησή αυτών και η εξαγωγή τους σε άλλες χώρες.

Προσέγγιση

Δίνουμε ιδιαίτερη βαρύτητα στη πλήρη συμμόρφωση όλων των προϊόντων μας στην νομοθεσία και η ικανοποίηση ακόμα και των πιο απαιτητικών πελατών μας αποτελεί για εμάς δέσμευση.

cannabis-little-plant
leaf-on-ground

Στόχος

Η παραγωγή καινοτόμων και ποιοτικών προϊόντων και η ανάδειξη αυτών στις ξένες αγορές. Επιπλέον, με την συνεργασία Ελλήνων παραγωγών προάγουμε την ενίσχυση της τοπικής κοινότητας και την ανάπτυξη του πρωτογενούς τομέα.