Επενδυτικές Επιλογές

Γιατί να επενδύσετε σε εμάς;

Το επιχειρηματικό μας μοντέλο βασίζεται στις ανάγκες που έχουν αναδειχθεί κατά τα πρώτα στάδια της ενσωμάτωσης της ιδέας της καλλιέργειας και επεξεργασίας κάνναβης μέσα στο ελληνικό αγροτικό οικοσύστημα. Αυτό σημαίνει ότι οι προσπάθειές μας επικεντρώνονται στην αξιοποίηση της ελληνικής γης μέσω της ενσωμάτωσης των επιχειρηματικών υπηρεσιών μας.

Αυτές τις υπηρεσίες τις προσφέρουμε μέσα από την ιδέα του The Canna Park Thessaloniki: ένας αδειοδοτημένος παραγωγός κάνναβης που διαχειρίζεται μεγάλες εκτάσεις καλλιέργειας εσωτερικού χώρου σε διάφορες περιοχές της Ελλάδας και χρησιμοποιεί δική του μεταποιητική τεχνολογία στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις του.

Επενδύοντας σε εμάς γίνεστε μέρος μιας πρωτοποριακής προσέγγισης στην αγροτική επιχειρηματικότητα.

Οι Επιλογές μας

420XRoads

€ 420

εφάπαξ

Η επιλογή αυτή είναι μια Εταιρεία Ειδικού Σκοπού. Οι τύποι των επενδύσεων και οι στόχοι τους θα ποικίλλουν σε κάθε κύκλο επενδύσεων και θα ανακοινώνονται από την εταιρεία μας, αλλά το τυπικό είναι ότι δίνεται η δυνατότητα στους επενδυτές να αγοράσουν με το ποσό των 420 ευρώ 100 κοινές ονομαστικές μετοχές.

Η διαδικασία είναι απλή και γρήγορη και η ιδιοκτησία μετοχών, οι συναλλαγές και οι επενδύσεις είναι διαφανείς και ασφαλείς. Αν δεν ολοκληρωθεί ένας κύκλος επενδύσεων, οι επενδυτές αποζημιώνονται άμεσα.

Υπάρχουν δύο επιλογές για την εξαγορά των μετοχών από τους επενδυτές:

  • Εξαργύρωση των μετοχών και απόσυρση του κεφαλαίου μαζί με τα συσσωρευμένα κέρδη κεφαλαίου ανά πάσα στιγμή.
  • Προσφορά μετοχών προς πώληση μέσω της εταιρείας μας στην τρέχουσα τιμή αγοράς.

Ecosystem

€ 420.000

εφάπαξ

Προσκαλούμε τους επενδυτές να συμμετάσχουν στο επενδυτικό πρόγραμμα της The Canna Park Thessaloniki και να γίνουν κομμάτι στο Οικοσύστημα της εταιρείας μας. Η επιλογή αυτή είναι διαθέσιμη σε επενδυτές, οι οποίοι με το ποσό των 420.000 ευρώ προάγονται σε Προνομιούχους Επενδυτές.

Τα κύρια κριτήρια επένδυσης και η σταθερή διαδικασία επένδυσης που μας διέπουν:

  • Ευθυγράμμιση των συμφερόντων των επενδυτών με αυτά της εταιρείας.
  • Υγιής αξία επωνυμίας και άμεση πρόσβαση σε βάσεις πελατών και καταναλωτών.
  • Έργα για δυναμική ανάπτυξη.
  • Επιτάχυνση των πωλήσεων ή αύξηση του μερίδιου αγοράς βάσει ανταγωνιστικών πλεονεκτημάτων.

Το επενδυτικό αυτό πλάνο είναι, και στοχεύουμε στο να είναι ένας από τους πιο δημοφιλείς τρόπους για να μπορέσει κάποιος να αυξήσει σημαντικά την αξία του στην κερδοφόρα βιομηχανία της  κλωστικής-βιομηχανικής κάνναβης που, υπό κατάλληλες συνθήκες, μπορεί να δημιουργήσει ένα τεράστιο πλεόνασμα μετρητών για χρήση επέκτασης της ιδέας ή την χρηματοδότηση άλλων εγχειρημάτων.

cplogowht

Διαθέσιμες προνομιούχες μετοχές

Διαθέσιμες μετοχές

Η Πρόοδος των Εργασιών μας

[timeline-express display="Future"]

Επικοινωνία

Διαλέξτε γλώσσα

[language-switcher]
© 2024 The Canna Park Thessaloniki. All rights reserved