Πρώτη Συγκομιδή Βιομηχανικής Κάνναβης στην Ημαθία

Η Ημαθία, ο κήπος της Εδέμ για την Ελλάδα, έχει το καλύτερο μικροκλίμα για την καλλιέργεια βιολογικής κάνναβης με τις καλύτερες αποδόσεις.

Αυτό απέδειξαν μελέτες ειδικών επιστημόνων, οπότε έλαβε χώρα η πρώτη συγκομιδή βιομηχανικής κάνναβης στον νομό Ημαθίας. Ο γεωπόνος της εταιρίας, κ . Αντώνης Τσιπιτσούδης, τόνισε ότι η καλλιέργεια δεν είναι απαιτητική, απλά τον πρώτο καιρό θέλει αρκετό νερό και ότι η συγκομιδή γίνεται σε τρεις μήνες από την σπορά του χωραφιού.

Ο κ. Διονύσης Σαρμαζανίδης, εκπρόσωπος της εταιρίας Cannatec Greece που δημιουργήθηκε στην Θεσσαλονίκη πριν από έναν χρόνο, παρέχει τους σπόρους, τον γεωπόνο, συμβουλευτικές υπηρεσίες, τα μηχανήματα συλλογής και την μεταποίηση. Σκοπός της εταιρίας είναι η επένδυση στην καλλιέργεια και η δημιουργία εργοστασίου μεταποίησης στην Βόρεια Ελλάδα.

πηγή

Επικοινωνία

Διαλέξτε γλώσσα

[language-switcher]
© 2023 The Canna Park Thessaloniki. All rights reserved